Laden Evenementen

Een jaarlijks terugkerend evenement waarop u uw collega’s kunt ontmoeten. Onder het genot van een hapje en een drankje blikken we terug op het afgelopen jaar en proosten we op een succesvol en gezond 2025. Komt u met ons het nieuwe jaar inluiden?

Erfbelasting – een kijkje in de keuken van de uitvoeringspraktijk van de Belastingdienst

Dit keer heeft NOVEX mevrouw Liesbeth Meester uitgenodigd om te spreken. Mevrouw Meester is werkzaam als handhavingsregisseur Schenk- en Erfbelasting bij het Expertisecentrum Schenk- en Erfbelasting van de Belastingdienst Directie Particulieren. Zij zal een kijkje in de keuken geven van de uitvoeringspraktijk van de Belastingdienst op een voor de (levens-)executeur zo belangrijke belastingen: de schenk- en erfbelasting. Een uitgelezen kans om op informele wijze meer te weten te komen over hoe de Belastingdienst in de praktijk opereert.

Middagprogramma

14.15 uur – 14.45 uur: ontvangst, koffie/thee
14.45 uur – 15.00 uur: welkomstwoord van de voorzitter van NOVEX
15.00 uur – 16.00 uur: presentatie van mevrouw mr. L. Meester
om 16.00 uur:              proosten op het nieuwe jaar met prosecco
16.15 uur – 17.00 uur: rondleiding door Mediamuseum Beeld en Geluid
17.00 uur – 18.00 uur: feestelijke borrel, afronding.

Mediamuseum Beeld en Geluid

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt dit jaar plaats in het Mediamuseum Beeld en Geluid te Hilversum. Beeld & Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in het museum en soms op locatie. Het instituut heeft een van de grootste archieven ter wereld en bewaart diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Vanaf 16:15 uur kunt u onder leiding van een gids een rondleiding door het museum krijgen. We sluiten de dag af met een drankje en hapje.

Overige informatie

Kosten: € 59 ex btw voor NOVEX-leden
Locatie: Mediamuseum Beeld en Geluid, Mediaparkboulevard 1, 1217 WE Hilversum
Studiepunten: 1 NOVEX